1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

Facebook

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Česká pošta
Na dobírku: 119Kč
Platba předem: 69Kč.
doručení následující pracovní den
Uloženka.cz (HeurekaPoint): 79Kč.
15 výdejních míst v ČR, na výdejním místě do 36hod.
DPD
Kurýr (Platba předem): 107Kč
Kurýr (Na dobírku): 139Kč
Pickup: 89Kč
více než 60 výdejních míst v ČR
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie
Rychlá objednávka pojezdových koleček

V jednoduchosti je síla, rychlé a pohodlné objednání a rychlé dodání.
Zdlouhavé objednávkové formuláře již není podmínkou! Jeden krok a hotovo :)

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Naprostá spokojenost
objednáno, platba převodem, za hodinu zaplaceno, druhý den ráno (po přijetí platby) odesláno, další den ráno zboží doma.
Tedy doba dodání asi 41 hodin
Ideální by byla možnost platby kartou - ještě rychlejší vyřízení.
I tak, takto by měl fungovat obchod. Díky
 
Datum: 01 February 2018
Přidal: Ivan Holinka
Hranice
Naprosta spokojenost,velmi rychle vyrizeno a dodano.Urcite doporucuji
 
Datum: 31 January 2018
Přidal: Jiří Štein
Malonty
Tento e-shop mohu odpovědně doporučit. Kolečka, která jsem ke sprchovému koutu potřeboval nebyla nikde k sehnání. Pracovníci e-shopu mi obratem navrhli náhradní řešení, které plně vyhovovalo.
 
Datum: 19 December 2017
Přidal: K.Zach
Praha
Už jsem myslela, že náhradní kolečka nikde nedostanu a budu muset koupit celé závěsy, ale náhodně mi poradili v Siku K.Vary.Kolečka jsem objednala,pracovníci firmy jednali velice ochotně,jen vinou návalu na České poště dorazila zásilka po delší době. Po namontování už je vše v pořádku.
 
Datum: 16 December 2017
Přidal: J.Klimová
K.Vary
S vaším obchodem jsem byla spokojená,dodávka zboží byla v pořádku,doporučuji
 
Datum: 15 December 2017
Přidal: stanislava Padrtková
Opava
Na obchod jsem narazila nahodou, kdyz jsem hledala na internetu pojezdova kolecka ke sprchovemu koutu. Urcite je fajn, ze mají primo i obchod v Praze, kde si clovek muze nechat poradit. Toho jsem využila i ja :). Jen mensi pripominka ke kvalite vyrobku, nebo alespon k tem co jsem koupila ja, jejich provedeni neni uplne presne na milimetry, po nasroubavani maticky neslo nasadit bile ochranne kryti nebot vyrobek byl videtelne na kazde strane jinak siroky a neslo to nasadit. Mozna vetsi presnost pri vyrezu s presnosti na milimetry....
 
Datum: 16 November 2017
Přidal: Zdenka
Vystačil jsem si s informací na stránce. Vůbec jsem netušil, že takový obchod je. Moc mi pomohl.
 
Datum: 05 November 2017
Přidal: Karol Franc
Tišnov
Veliká spokojenost, výborná komunikace a snaha pomoci. Vše proběhlo velice rychle, včetně dodání. Doporučuji!!!
 
Datum: 02 November 2017
Přidal: Václav Vrbenský
Svoboda nad Úpou
Tato firma by mohla jít spoustě E shopum příkladem. Ne jen rychlostí dodání zboží,ale hlavně ochotou poradit. I když se jedná o zboží v řádu stokorun, tak mě trpělivě a profesionálně navedli ke správným kolečkum, které jsem už dávno oželel, jako zboží které snad ani neexistuje. Díky za skvělý přístup,ochotu poradit, a rychlost dodání. Medek
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Michal Medek
Teplice
Naprostá spokojenost, rychlost dodání.<br />
Doporučuji.
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Vladimír Hercík
Hořice

<< Začátek Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Další Poslední >>

Stránka 1 z 25


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*

 

 

 

Způsoby doručení

Způsoby platby