1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

Facebook

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Česká pošta
Na dobírku: 119Kč
Platba předem: 69Kč.
doručení následující pracovní den
Uloženka.cz (HeurekaPoint): 79Kč.
15 výdejních míst v ČR, na výdejním místě do 36hod.
DPD
Kurýr (Platba předem): 107Kč
Kurýr (Na dobírku): 139Kč
Pickup: 89Kč
více než 60 výdejních míst v ČR
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Na obchod jsem narazila nahodou, kdyz jsem hledala na internetu pojezdova kolecka ke sprchovemu koutu. Urcite je fajn, ze mají primo i obchod v Praze, kde si clovek muze nechat poradit. Toho jsem využila i ja :). Jen mensi pripominka ke kvalite vyrobku, nebo alespon k tem co jsem koupila ja, jejich provedeni neni uplne presne na milimetry, po nasroubavani maticky neslo nasadit bile ochranne kryti nebot vyrobek byl videtelne na kazde strane jinak siroky a neslo to nasadit. Mozna vetsi presnost pri vyrezu s presnosti na milimetry....
 
Datum: 16 November 2017
Přidal: Zdenka
Vystačil jsem si s informací na stránce. Vůbec jsem netušil, že takový obchod je. Moc mi pomohl.
 
Datum: 05 November 2017
Přidal: Karol Franc
Tišnov
Veliká spokojenost, výborná komunikace a snaha pomoci. Vše proběhlo velice rychle, včetně dodání. Doporučuji!!!
 
Datum: 02 November 2017
Přidal: Václav Vrbenský
Svoboda nad Úpou
Tato firma by mohla jít spoustě E shopum příkladem. Ne jen rychlostí dodání zboží,ale hlavně ochotou poradit. I když se jedná o zboží v řádu stokorun, tak mě trpělivě a profesionálně navedli ke správným kolečkum, které jsem už dávno oželel, jako zboží které snad ani neexistuje. Díky za skvělý přístup,ochotu poradit, a rychlost dodání. Medek
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Michal Medek
Teplice
Naprostá spokojenost, rychlost dodání.<br />
Doporučuji.
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Vladimír Hercík
Hořice
Výborný obchod, perfektní spolupráce. Mohu doporučit.
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Marian Staňo
Jsem velmi spokojený. Je to jediný obchod, kde jsou v nabídce pojezdová kolečka k našemu sprchovému koutu. Nevím kde jinde bych je sehnal. Všude kde jsem byl jen nechápavě kroutili hlavou co to sháním.
 
Datum: 26 October 2017
Přidal: Jiří Čičovský
Nikdy by mě nenapadlo, že bude problém sehnat pojezdové kolečka do sprchového koutu. To co tady v okolí nikdo nebyl schopen zajistit, vy máte vše "pod jednou střechou". Díky vám jsem uštřil spoustu peněz, práce a taky starostí. Díky
 
Datum: 02 October 2017
Přidal: Tomáš Vavřík
Horní Bečva
vše ok i když vše trvalo než by mohlo,mohu vřele doporučit
 
Datum: 29 September 2017
Přidal: Michal
Libá
Doporučuji, naprostá spokojenost. Velmi vstřícné a ochotné jednání.
 
Datum: 19 September 2017
Přidal: Zdeňka Svobodová
Chrudim

<< Začátek Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Další Poslední >>

Stránka 1 z 24


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Recenze:*

 

Powered by RS Web Solutions

 

Způsoby doručení

Způsoby platby