1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

U nás rychlá a levná doprava

Jsme partnery a zařazeny do sítě
logo zasilkovny
Výdejní i podací místo
Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle

Facebook

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie
Rychlá objednávka pojezdových koleček

V jednoduchosti je síla, rychlé a pohodlné objednání a rychlé dodání.
Zdlouhavé objednávkové formuláře již není podmínkou! Jeden krok a hotovo :)

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Náhradní kolečka jsem marně sháněl po různých obchodech, můj požadovaný typ nikde neměli.
Náhodou jsem narazil na webu na tento obchod, po objednávce jsem měl balíček druhý den doma na dobírku.
Naprostá spokojenost.
 
Datum: 22 May 2018
Přidal: Roman S.
Jablunkov
Tento e-shop mohu odpovědně doporučit,Veliká spokojenost, výborná komunikace a snaha pomoci.
 
Datum: 22 May 2018
Přidal: Michal
Libá
Dobrý den, s poradenstvím, objednávkou, platbou, dodáním a samozřejmě i kvalitou výrobku sem naprosto spokojený. Vše proběhlo bez sebemenších komplikací. Příště objednávám jedině u Vás. Hezký den
 
Datum: 08 April 2018
Přidal: Lukáš
Třebelovice
Naprostá spokojenost
objednáno, platba převodem, za hodinu zaplaceno, druhý den ráno (po přijetí platby) odesláno, další den ráno zboží doma.
Tedy doba dodání asi 41 hodin
Ideální by byla možnost platby kartou - ještě rychlejší vyřízení.
I tak, takto by měl fungovat obchod. Díky
 
Datum: 01 February 2018
Přidal: Ivan Holinka
Hranice
Naprosta spokojenost,velmi rychle vyrizeno a dodano.Urcite doporucuji
 
Datum: 31 January 2018
Přidal: Jiří Štein
Malonty
Tento e-shop mohu odpovědně doporučit. Kolečka, která jsem ke sprchovému koutu potřeboval nebyla nikde k sehnání. Pracovníci e-shopu mi obratem navrhli náhradní řešení, které plně vyhovovalo.
 
Datum: 19 December 2017
Přidal: K.Zach
Praha
Už jsem myslela, že náhradní kolečka nikde nedostanu a budu muset koupit celé závěsy, ale náhodně mi poradili v Siku K.Vary.Kolečka jsem objednala,pracovníci firmy jednali velice ochotně,jen vinou návalu na České poště dorazila zásilka po delší době. Po namontování už je vše v pořádku.
 
Datum: 16 December 2017
Přidal: J.Klimová
K.Vary
S vaším obchodem jsem byla spokojená,dodávka zboží byla v pořádku,doporučuji
 
Datum: 15 December 2017
Přidal: stanislava Padrtková
Opava
Na obchod jsem narazila nahodou, kdyz jsem hledala na internetu pojezdova kolecka ke sprchovemu koutu. Urcite je fajn, ze mají primo i obchod v Praze, kde si clovek muze nechat poradit. Toho jsem využila i ja :). Jen mensi pripominka ke kvalite vyrobku, nebo alespon k tem co jsem koupila ja, jejich provedeni neni uplne presne na milimetry, po nasroubavani maticky neslo nasadit bile ochranne kryti nebot vyrobek byl videtelne na kazde strane jinak siroky a neslo to nasadit. Mozna vetsi presnost pri vyrezu s presnosti na milimetry....
 
Datum: 16 November 2017
Přidal: Zdenka
Vystačil jsem si s informací na stránce. Vůbec jsem netušil, že takový obchod je. Moc mi pomohl.
 
Datum: 05 November 2017
Přidal: Karol Franc
Tišnov

<< Začátek Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Další Poslední >>

Stránka 1 z 25


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*