1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

U nás máte vždy něco navíc!

Pro Vas máme připravený
SLEVOVÝ KUPON
na Váš nákup pojezdových koleček.
= Získat kupón a výhodně nakoupit =

Kategorie obchodů

U nás rychlá a levná doprava

Jsme partnery a zařazeny do sítě
logo zasilkovny
Výdejní i podací místo
Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle

Facebook

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Děkují za brzkou dopravu, pojezdy jsme našla jen v tomto obchodě, sprchový kout je 10 let starý a bohužel součástky k němu už nejsou běžně k mání.jednou výtkou je že cena se mi zdá až příliš vysoká.
 
Datum: 04 June 2018
Přidal: Ludmila Mrázová
Most
Ne všechna kolečka v nabídce mají uvedený také vnitřní průměr a o ten mi, díky (zřejmě) atypu mého sprchového koutu šlo... Protože jsem si jel objednávku vyzvednout osobně do prodejny, vzal jsem si jeden závěs se sebou.. Mnou objednaná kolečka jsem sice rozměrově netrefil, ale velice ochotná slečna za pultem se mnou všechno vyřešila na místě, nalezla kolečka, která jsem potřeboval a půjčila křížák, abych je mohl hned na místě vyzkoušet.. Takže malý problém s nabídkovou komunikací, ale opravdu bezvadný osobní přístup personálu :-) Konec dobrý, všechno dobré, už nevyplavuji každé ráno polovinu koupelny, Díky ;-)
 
Datum: 04 June 2018
Přidal: Daniel Váňa
Praha
Dobrý den, s objednáním, dodáním i kvalitou pojezdových koleček jsem naprosto spokojená. Příště objednám jen u Vás.Hezký den
 
Datum: 24 May 2018
Přidal: Jana Kopečková
Třebíč
Náhradní kolečka jsem marně sháněl po různých obchodech, můj požadovaný typ nikde neměli.
Náhodou jsem narazil na webu na tento obchod, po objednávce jsem měl balíček druhý den doma na dobírku.
Naprostá spokojenost.
 
Datum: 22 May 2018
Přidal: Roman S.
Jablunkov
Tento e-shop mohu odpovědně doporučit,Veliká spokojenost, výborná komunikace a snaha pomoci.
 
Datum: 22 May 2018
Přidal: Michal
Libá
Dobrý den, s poradenstvím, objednávkou, platbou, dodáním a samozřejmě i kvalitou výrobku sem naprosto spokojený. Vše proběhlo bez sebemenších komplikací. Příště objednávám jedině u Vás. Hezký den
 
Datum: 08 April 2018
Přidal: Lukáš
Třebelovice
Naprostá spokojenost
objednáno, platba převodem, za hodinu zaplaceno, druhý den ráno (po přijetí platby) odesláno, další den ráno zboží doma.
Tedy doba dodání asi 41 hodin
Ideální by byla možnost platby kartou - ještě rychlejší vyřízení.
I tak, takto by měl fungovat obchod. Díky
 
Datum: 01 February 2018
Přidal: Ivan Holinka
Hranice
Naprosta spokojenost,velmi rychle vyrizeno a dodano.Urcite doporucuji
 
Datum: 31 January 2018
Přidal: Jiří Štein
Malonty
Tento e-shop mohu odpovědně doporučit. Kolečka, která jsem ke sprchovému koutu potřeboval nebyla nikde k sehnání. Pracovníci e-shopu mi obratem navrhli náhradní řešení, které plně vyhovovalo.
 
Datum: 19 December 2017
Přidal: K.Zach
Praha
Už jsem myslela, že náhradní kolečka nikde nedostanu a budu muset koupit celé závěsy, ale náhodně mi poradili v Siku K.Vary.Kolečka jsem objednala,pracovníci firmy jednali velice ochotně,jen vinou návalu na České poště dorazila zásilka po delší době. Po namontování už je vše v pořádku.
 
Datum: 16 December 2017
Přidal: J.Klimová
K.Vary

<< Začátek Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Další Poslední >>

Stránka 1 z 25


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*