1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

U nás rychlá a levná doprava

Jsme partnery a zařazeny do sítě
logo zasilkovny
Výdejní i podací místo
Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle

Facebook

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie
Rychlá objednávka pojezdových koleček

V jednoduchosti je síla, rychlé a pohodlné objednání a rychlé dodání.
Zdlouhavé objednávkové formuláře již není podmínkou! Jeden krok a hotovo :)

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Kolečka dorazila v pořádku a fungují.
 
Datum: 07 May 2017
Přidal: Hugo Bruno
Praha
Naprosta spokojenost co se týče nákupu i bez předchozí registrace, přehledu na e-shopu, dodávky, technické podpory i rady co si vybrát na základě mnou zaslaných fotografií a postup při montáži. Prostě vše pozitivní, negativního nic. Jen tak dál. Pavel Carbol
 
Datum: 06 May 2017
Přidal: Pavel Carbol
Pustá Polom
100% servis při výběru i dodávce !!!
 
Datum: 05 May 2017
Přidal: Kroměřížské technické služby s.r.o.
Kroměříž
spokojenost, rychlé a bezproblémové dodání kvalitního zboží
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Mgr. Karel ROČŇÁK
Děkuji Vám,potřeboval jsem kolečka s vnitřní dírou 6 mm,ale po menší úpravě fungují prvotřídně,a navíc je vidět ,že rozumíte potřebě na jednotlivý spr.kout
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Bretislav
Ostrava
Kolecka vypadaji skvele, doufam ze vydrzi. Jinde jsem je nenasel. Trochu me zarazilo ze nektera kolecka pasovala a nektera ne, ale je dost mozne ze je to vada pojezdu - je tam mezera 1mm a jakakoliv odchylka uz je problem - vyreseno podlozkou, ale priste bych vzal o neco mensi nez presny rozmer :)
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Martin
Brno
Rychlost dodání
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Jaroslav
Postoloprty
Spokojenost s produktem, na stránce jsou dobré popisy rozměrů, rychlé dodání. Super
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Jaroslav
Český Těšín
Vše super,nabídka, rychlost dodání i objednané zboží . Více takových obchodníků.
 
Datum: 11 April 2017
Přidal: Aleš
Bavory
Pojezdova kolecka dosla v poradku a velice rychle.Chvalim vynikajici popis a veskere roztece pro kontrolu vybraneho zbozi.Spokojenost
 
Datum: 11 April 2017
Přidal: Jan Marianek
Brno


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*