1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Tento e-shop mohu odpovědně doporučit. Kolečka, která jsem ke sprchovému koutu potřeboval nebyla nikde k sehnání. Pracovníci e-shopu mi obratem navrhli náhradní řešení, které plně vyhovovalo.
 
Datum: 19 December 2017
Přidal: K.Zach
Praha
Už jsem myslela, že náhradní kolečka nikde nedostanu a budu muset koupit celé závěsy, ale náhodně mi poradili v Siku K.Vary.Kolečka jsem objednala,pracovníci firmy jednali velice ochotně,jen vinou návalu na České poště dorazila zásilka po delší době. Po namontování už je vše v pořádku.
 
Datum: 16 December 2017
Přidal: J.Klimová
K.Vary
S vaším obchodem jsem byla spokojená,dodávka zboží byla v pořádku,doporučuji
 
Datum: 15 December 2017
Přidal: stanislava Padrtková
Opava
Na obchod jsem narazila nahodou, kdyz jsem hledala na internetu pojezdova kolecka ke sprchovemu koutu. Urcite je fajn, ze mají primo i obchod v Praze, kde si clovek muze nechat poradit. Toho jsem využila i ja :). Jen mensi pripominka ke kvalite vyrobku, nebo alespon k tem co jsem koupila ja, jejich provedeni neni uplne presne na milimetry, po nasroubavani maticky neslo nasadit bile ochranne kryti nebot vyrobek byl videtelne na kazde strane jinak siroky a neslo to nasadit. Mozna vetsi presnost pri vyrezu s presnosti na milimetry....
 
Datum: 16 November 2017
Přidal: Zdenka
Vystačil jsem si s informací na stránce. Vůbec jsem netušil, že takový obchod je. Moc mi pomohl.
 
Datum: 05 November 2017
Přidal: Karol Franc
Tišnov
Veliká spokojenost, výborná komunikace a snaha pomoci. Vše proběhlo velice rychle, včetně dodání. Doporučuji!!!
 
Datum: 02 November 2017
Přidal: Václav Vrbenský
Svoboda nad Úpou
Tato firma by mohla jít spoustě E shopum příkladem. Ne jen rychlostí dodání zboží,ale hlavně ochotou poradit. I když se jedná o zboží v řádu stokorun, tak mě trpělivě a profesionálně navedli ke správným kolečkum, které jsem už dávno oželel, jako zboží které snad ani neexistuje. Díky za skvělý přístup,ochotu poradit, a rychlost dodání. Medek
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Michal Medek
Teplice
Naprostá spokojenost, rychlost dodání.<br />
Doporučuji.
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Vladimír Hercík
Hořice
Výborný obchod, perfektní spolupráce. Mohu doporučit.
 
Datum: 01 November 2017
Přidal: Marian Staňo
Jsem velmi spokojený. Je to jediný obchod, kde jsou v nabídce pojezdová kolečka k našemu sprchovému koutu. Nevím kde jinde bych je sehnal. Všude kde jsem byl jen nechápavě kroutili hlavou co to sháním.
 
Datum: 26 October 2017
Přidal: Jiří Čičovský


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*