1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

jeste poznamka k excelentnimu vyrizeni - v utery odesla mezibankovni platba, kolecka dosla druhy den! (specialni pochvala jak zdejsimu obchodu, tak i poste:))
 
Datum: 17 January 2014
Přidal: Pavel
Pridavam se k Alesovi z Rajhradu - v e-shopu jsem kolecka vybral podle kotovaneho nakresu, jsou to ona!! Asi jediny obchod, kde se daji koupit (v kamennych obchodech se sanitou i u instateru jsem byl zcela bez sance), moc dekuju.
 
Datum: 17 January 2014
Přidal: Pavel
Teplice nad Metuji
Objednávka byla okamžitě vyřízena a doručena ve velmi krátkém termínu. Navíc jsem koupil pojezdová kolečka do svého starého sprchového koutu, o kterých jsem si myslel, že je už ani neseženu! Opravdu jste skvělí! Díky R.Frýdl
 
Datum: 23 December 2013
Přidal: Richard
objednavka zbozi a doruceni bylo v naprostem poradku z vaseho obchodu si vzdy rad zase neco s klidem objednam ,dekuji a preji krasne svatky
 
Datum: 20 December 2013
Přidal: fratisek
lítov
Výborná komunikace se zákazníkem , ryclé zaslání zboží. Obrovský sortiment.Prodávající ví co prodává a umí poradit.
Služby hodnotím jako na velmi vysoké profesionální úrovni.

Děkuji.
 
Datum: 17 October 2013
Přidal: Ivan Semenec
Kolín
Perfektní služby,domluva rychlá a věcná,zboží po objednání druhý den na poště. Tak to má být,vysoká spokojenost.
 
Datum: 18 February 2013
Přidal: Ivan Holeczy
Ostrava
Objednana kolecka od vas jsou perfektni,podle obrazku s rozmery ktere mate v e-shopu jsem vybral presne ty ktera tam maji pasovat a funguji bez problemu.I doruceni problehlo v poradku do druheho dne.S pozdravem Aleš
 
Datum: 24 December 2012
Přidal: Aleš
Rajhrad
Jsme velice spokojeni s pojezdovými kolečkami. Jste jediný eshop kde se dali sehnat. Moc děkujem. S pozdravem Eva
 
Datum: 24 December 2012
Přidal: Eva
Litvínov
Vysoko oceňujem Váš profesionálny prístup doplnený ochotou riešiť môj problém s hľadaním vhodných pojazdových koliesok do sprchovacieho kúta. Pri hľadaní na webe som dospel k záveru, že ste jediná firma, ktorá sa predajom tohto tovaru zaoberá na území bývalého Československa. Ostatné firmy - a je ich bezpočet - sú síce ústretové, ale len v ochote prebudovať váš stávajúci sprhovací kút prípadne pri výmene celých posuvných dverí. Čo je nezmysel. Z uvedených dôvodov som rád, že som našiel firmu, ktorá je aktívna aj SR a berie svoj obchodný slogan - "žádná jiná obchodní společnost se nezabývá pouze pojezdovými kolečky. Jen my. Ostatní mají tyto součástky pouze jako postranní záležitost. My o nich víme vše. Jsme proto zárukou prvotřídní kvality v tomto oboru" - naozaj vážne. S pozdravom B. Hýl
 
Datum: 01 November 2012
Přidal: Bohumil Hýl
Bratislava

<< Začátek Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Další Poslední >>

Stránka 28 z 28


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*