1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

spokojenost,doporučuji...
 
Datum: 26 January 2017
Přidal: Jarda
Zruč nad Sázavou
Veliká spokojenost s nákupem a hlavně přístupem prodejce. Ochota a vstřícnost prodejce je ukázková. Za mě mohu obchod jen doporučit. Snad jediný obchod, který nabízí jednotlivá pojezdová kolečka.
 
Datum: 26 January 2017
Přidal: Petr Zlatohlávek
Teplice
kvalitní zboží, rychlé dodání, přehledné webové stránky, super komunikace s obchodem
 
Datum: 25 January 2017
Přidal: Michaela
Kutná Hora
Snad jediný obchod, který mi nabídl přesně to, co potřebuji - žádné sady. Sice ne zrovna levné ale když to nutně potřebuji, jsem ochoten za to také zaplatit. Prostě něco za něco, a tak je to v pořádku :-)
Rychlá a vstřícná komunikace, bleskové dodání zboží, bez ohledu na exponované vánoční dny.
Vřele doporučuji.
M*
 
Datum: 17 January 2017
Přidal: Mirek
Sice drahé, ale bezva komunikace, perfektní služby a okamžité zaslání zboží. Holt, za kvalitu si člověk musí připlatit, ale tady se to vyplatí.
 
Datum: 06 January 2017
Přidal: Miloš
Jeden z mála obchodů, který toto zboží nabízí. Většinou se prodávají celé sady i s nepotřebnými díly za velký peníz. Komunikace, ceny a rychlost vynikající. Všem obchod doporučuji.
 
Datum: 02 January 2017
Přidal: Jiří
Ostrava
S obchodem Pojezdová kolečka jsme velmi spokojen. Od poradenství a komunikaci po telefonu, přes rychlost dodání, tak s cenou, která je obvyklá. Ale nejdůležitější je fakt, že pojezdová kolečka jsme nikde nemohli sehnat, všichni prodejci nás podle typového označení sprchového koutu odkazovali do prodejen společnosti SIKO (Karlovy Vary, Plzeň), tam ochota nebyla a naopak jsme byli odkázáni k jiným výrobcům a jejich prodejcům nebo navrhovali výměnu sprchových dveří.
Dodaná pojezdová kolečka fungují jak mají, uvažujeme o koupi další sady do zásoby.

Radek Sentenský
 
Datum: 20 December 2016
Přidal: Radek Sentenský
Ostrov
skvele a rychle jsem nakoupila :D moc dekuji
 
Datum: 20 December 2016
Přidal: Helena Brossmannova
Sokolov
Vše proběhlo na jedničku
 
Datum: 08 December 2016
Přidal: Věra
Hradec Králové
Vše proběhlo na 100%. Zboží jsem měl na druhý den doma.
 
Datum: 08 December 2016
Přidal: Martin
Beňov


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*