1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Rychlé dodání, kolečka vypadají velmi dobře, tak uvidíme ....
 
Datum: 18 May 2017
Přidal: Martin
Čáslav
Velmi rychlé dodání, kolečka vypadají kvalitně. Spokojenost. Děkuji.
 
Datum: 09 May 2017
Přidal: Urban
Brno
Jsem naprosto spokojen výborné jednání,kvalitní služba,největší výběr. Malinko špatně jsem ložiska vybral a do sprcháče od Ravaku,který již nezajišťoval náhradní pojezdy mě to nepasovalo.Po konzultaci jsem ložiska vrátil na výměnu a vše proběhlo zcela rychle a bez problému.Konečně vše opět funguje.Ještě jednou díky .
 
Datum: 08 May 2017
Přidal: Zdeněk Jarolímek
Příbram
Kolečka dorazila v pořádku a fungují.
 
Datum: 07 May 2017
Přidal: Hugo Bruno
Praha
Naprosta spokojenost co se týče nákupu i bez předchozí registrace, přehledu na e-shopu, dodávky, technické podpory i rady co si vybrát na základě mnou zaslaných fotografií a postup při montáži. Prostě vše pozitivní, negativního nic. Jen tak dál. Pavel Carbol
 
Datum: 06 May 2017
Přidal: Pavel Carbol
Pustá Polom
100% servis při výběru i dodávce !!!
 
Datum: 05 May 2017
Přidal: Kroměřížské technické služby s.r.o.
Kroměříž
spokojenost, rychlé a bezproblémové dodání kvalitního zboží
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Mgr. Karel ROČŇÁK
Děkuji Vám,potřeboval jsem kolečka s vnitřní dírou 6 mm,ale po menší úpravě fungují prvotřídně,a navíc je vidět ,že rozumíte potřebě na jednotlivý spr.kout
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Bretislav
Ostrava
Kolecka vypadaji skvele, doufam ze vydrzi. Jinde jsem je nenasel. Trochu me zarazilo ze nektera kolecka pasovala a nektera ne, ale je dost mozne ze je to vada pojezdu - je tam mezera 1mm a jakakoliv odchylka uz je problem - vyreseno podlozkou, ale priste bych vzal o neco mensi nez presny rozmer :)
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Martin
Brno
Rychlost dodání
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Jaroslav
Postoloprty


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*