1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

U nás rychlá a levná doprava

Jsme partnery a zařazeny do sítě
logo zasilkovny
Výdejní i podací místo
Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle

Facebook

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie
Rychlá objednávka pojezdových koleček

V jednoduchosti je síla, rychlé a pohodlné objednání a rychlé dodání.
Zdlouhavé objednávkové formuláře již není podmínkou! Jeden krok a hotovo :)

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

Kolečka došla rychle, vypadají dosti solidně, tak doufám, že vydrží více než předchozí originální(necelý rok). Uvidíme.
 
Datum: 24 March 2017
Přidal: Jiří
Třebonín
Kolečka přišla včas a už jsou vyměněna. Jen máte chybnou adresu Uloženky v Ostravě, již od loňského roku je na Muglinovské 1091/19.
 
Datum: 08 March 2017
Přidal: Mirek
Ostrava
díky za rychlé vyřízení,velmi spokojen. děkuji Říha.
 
Datum: 07 March 2017
Přidal: Jan
Brno
Velký výběr zboží, přehlednost obchodu a rychlé dodání.Všem můžu jen doporučit.
 
Datum: 07 March 2017
Přidal: Ladislav
Krnov
Vše výborné, dodání rychlé, kolečka perfektně sedí
 
Datum: 07 March 2017
Přidal: Nada Rihova
Ostrava
S tímto obchodem jsem velmi spokojená. Nakupovala jsem zde již v minulosti, kolečka přišla v pořádku a obratem. Nevím, kde bych náhradní kolečka sháněla, v kameném obchodě mi nedokázali poradit a bez nových by byl náš sprchový kout nefukční. Mohu doporučit všem tento obchod
 
Datum: 07 March 2017
Přidal: Jana Kytnerová
Kroměříž
S pojezdovými kolečky jsem nadmíru spokojený, oproti nahrazovanými, perfektní. Dodací lhůta v pořádku. Děkuji
 
Datum: 07 March 2017
Přidal: Josef Zima
Trutnov
Dobrý den.Pojízdná kolečka ke sprchovému koutu jsou perfektní,jsem velice spokojená,jak ze zbožím i s dodací dobou.Můžu jen doporučit.
 
Datum: 06 March 2017
Přidal: Romana
Chrast u chudimě
DÍKY ZA KLADNÉ VYŘIZENÍ MÉ ZAKÁZKY
KLIMEŠ
 
Datum: 19 February 2017
Přidal: JAN
Náchod
velice spokojen
 
Datum: 11 February 2017
Přidal: Josef
Nachod


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*