1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

spokojenost, rychlé a bezproblémové dodání kvalitního zboží
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Mgr. Karel ROČŇÁK
Děkuji Vám,potřeboval jsem kolečka s vnitřní dírou 6 mm,ale po menší úpravě fungují prvotřídně,a navíc je vidět ,že rozumíte potřebě na jednotlivý spr.kout
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Bretislav
Ostrava
Kolecka vypadaji skvele, doufam ze vydrzi. Jinde jsem je nenasel. Trochu me zarazilo ze nektera kolecka pasovala a nektera ne, ale je dost mozne ze je to vada pojezdu - je tam mezera 1mm a jakakoliv odchylka uz je problem - vyreseno podlozkou, ale priste bych vzal o neco mensi nez presny rozmer :)
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Martin
Brno
Rychlost dodání
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Jaroslav
Postoloprty
Spokojenost s produktem, na stránce jsou dobré popisy rozměrů, rychlé dodání. Super
 
Datum: 12 April 2017
Přidal: Jaroslav
Český Těšín
Vše super,nabídka, rychlost dodání i objednané zboží . Více takových obchodníků.
 
Datum: 11 April 2017
Přidal: Aleš
Bavory
Pojezdova kolecka dosla v poradku a velice rychle.Chvalim vynikajici popis a veskere roztece pro kontrolu vybraneho zbozi.Spokojenost
 
Datum: 11 April 2017
Přidal: Jan Marianek
Brno
Kolečka došla rychle, vypadají dosti solidně, tak doufám, že vydrží více než předchozí originální(necelý rok). Uvidíme.
 
Datum: 24 March 2017
Přidal: Jiří
Třebonín
Kolečka přišla včas a už jsou vyměněna. Jen máte chybnou adresu Uloženky v Ostravě, již od loňského roku je na Muglinovské 1091/19.
 
Datum: 08 March 2017
Přidal: Mirek
Ostrava
díky za rychlé vyřízení,velmi spokojen. děkuji Říha.
 
Datum: 07 March 2017
Přidal: Jan
Brno


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*