1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Kategorie obchodů

NOVĚ: Osobní odběr v Praze

Vzorkovna a prodejna +výdejní místo internetových objednávek. Prodejna: Na Zámecké 362/3, Praha 4-Nusle. (Mapy.cz / Google Mapy)
Vaše zboží připravené k odběru do 15 min. od objednávky
Dbáme na to, aby se k Vám dostalo zboží v perfektní kvalitě a nepoškozené a proto každou objednávku pečlivě balíme!

Vyhledávání


Kategorie

Vaše recenze

Děkujeme za Vaší recenzi na náš e-shop

S obchodem Pojezdová kolečka jsme velmi spokojen. Od poradenství a komunikaci po telefonu, přes rychlost dodání, tak s cenou, která je obvyklá. Ale nejdůležitější je fakt, že pojezdová kolečka jsme nikde nemohli sehnat, všichni prodejci nás podle typového označení sprchového koutu odkazovali do prodejen společnosti SIKO (Karlovy Vary, Plzeň), tam ochota nebyla a naopak jsme byli odkázáni k jiným výrobcům a jejich prodejcům nebo navrhovali výměnu sprchových dveří.
Dodaná pojezdová kolečka fungují jak mají, uvažujeme o koupi další sady do zásoby.

Radek Sentenský
 
Datum: 20 December 2016
Přidal: Radek Sentenský
Ostrov
skvele a rychle jsem nakoupila :D moc dekuji
 
Datum: 20 December 2016
Přidal: Helena Brossmannova
Sokolov
Vše proběhlo na jedničku
 
Datum: 08 December 2016
Přidal: Věra
Hradec Králové
Vše proběhlo na 100%. Zboží jsem měl na druhý den doma.
 
Datum: 08 December 2016
Přidal: Martin
Beňov
Byl jsem velmi spokojen.Velice vstřícné jednání a poradenství po telefonu.Krátká dodací doba,kolečka fungují perfektně.
Kolečka jsou sice drahá,ale je důležité,že obchod tento sortiment vůbec nabízí,protože firma Siko,kde jsem sprchový kout kupoval se náhradními díly nehodlala zabývat.
Před koupí zboží v Siko koupelny tedy zákazníky varuji!
Koupí levně zboží z Ćíny,draze prodají a když se něco pokazí tak máš zákazníku smůlu,protože prý nemají povinnost mít k produktu náhradní díly.
Děkuji tedy obchodu Pojezdová kolečka.Kdyby ho nebylo,mohl jsem sprchový kout vyhodit a za 10000koupit nový.
 
Datum: 26 November 2016
Přidal: Mirek
Praha
Dekuji moc, s nakupem jsem byl velice spokojenej. Hlavne rychlost vaseho zavolani, rada ohledne typu pojezdu a i odeslani. Pojezd jsem namontoval a vse opet funguje jak ma. Jeste jednou velice dekuji.
 
Datum: 24 November 2016
Přidal: Lukáš
Plzeň
Vážení přátelé, děkuji za perfektní spolupráci. Kolečka byla dodána neuvěřitelně rychle, je radost v takovém obchodě nakupovat. Navíc jsme ušetřili několik tisíc za novou sprchovou stěnu. Děkujeme. MUDr.Hana Zapletalová
 
Datum: 24 November 2016
Přidal: Hana
Uh.Hradiště
Vše O.K. ale ceny

P Ř E H N A N É !!!!!!!!

Za osazení dvou dveří jsem zaplatil skoro stejnou cenu
jako za celý sprcháč s vaničkou a sifonem ????? !!!!
 
Datum: 24 November 2016
Přidal: karel
Kostelec
Byl jsem velice spokojen s rychlostí dodání, jen ta cena mi připadá za kolečka vyrobená ze zlata.
 
Datum: 23 November 2016
Přidal: Jindřich
Třebíč
Dobrý den,
Už po druhé jsem využila váš obchod a vždy to bylo super. Děkuji
 
Datum: 22 November 2016
Přidal: M. Medková


Napsat recenzi
* položky jsou povinné.
Vaše jméno:*
Vaš Email:*
Město:
Vložit obrázek:
Obrázky by neměly být větší než 500x500 px a 250 kb
Bezpečnostní kód:
Zadejte zde kód:*
Recenze:*